Contents

sneller-verkopen

Verkoopwaarde en verkoopprijs.

Verkoopwaarde en verkoopprijs zijn twee totaal verschillende dingen. Wanneer u uw auto gaat verkopen, wilt u uiteraard de beste verkoopprijs. Want hoe hoger de verkoopprijs, hoe meer geld u verdient. Maar is uw auto die verkoopprijs ook waard? Er zijn een aantal vaste factoren die een bepaalde prijs bepalen. Zoals kilometerstand, bouwjaar en uitvoering. Op deze factoren heeft u geen invloed. Toch kan u zorgen voor meer opbrengsten bij het inruilen of verkopen van uw auto. Let u op onderstaande punten. Dan gaat u uw auto gegarandeerd sneller verkopen en ontvangt u een betere prijs.

 

Onderstaand drie beïnvloedbare factoren:

1: Schades

Een schade kan grote invloed hebben op de verkoopwaarde en/of inruilwaarde van uw auto. Het maakt daarbij veel uit op welke plek de schade zit. Wanneer de schade op een liggend deel (bijvoorbeeld het dak of de motorkap) zit, kost de reparatie al gauw meer dan wanneer het op de zijkant van de auto zit. Een liggend gedeelte moet namelijk volledig gespoten worden. Terwijl bijvoorbeeld een schamp op de voor-of achterbumper met een spot-repair gerepareerd kan worden. Dit is een goedkope oplossing, aangezien je dan maar een klein stukje hoeft te spuiten. Er zijn ook tools om zelf schade op uw auto te herstellen. Wilt u dit ook? Bestel dan de herstel je auto als nieuw kit van Ard Klever. Hij is een professioneel schadehersteller en leert u steenslag, schaafschade, parkeerschade en roest te herstellen. Daarnaast ontvangt u de professionele materialen gewoon thuis.

Bestel hier je herstel je auto als nieuw kit!

 

2. onderhoud
Het onderhouden van uw auto is erg belangrijk. Bij taxatie word er in de onderhoudsboekjes gecontroleerd of de auto volledig onderhoud heeft gehad. Is dit het geval. Dan zou de kopende partij veel meer zekerheid hebben van zijn aankoop. Waardoor er al snel een hoger bedrag wordt geboden.

3. rooklucht
Rooklucht is erg moeilijk te verwijderen. Er zijn mogelijkheden om het te verminderen. zoals een ozonbehandeling (dit kost al gauw €100,- of meer). Maar de gehele rooklucht uit de bekleding verwijderen, lukt nagenoeg nooit. Een roker zou naar een ozonbehandeling de rooklucht waarschijnlijk niet meer ruiken. Maar een niet-roker. Dan is de kans zeer groot dat hij veel minder bied, of zelfs afhaakt.

 

Waardevermeerdering van uw auto? Wat kunt u nou doen om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de verkoop van uw auto.

Een ding is van groot belang bij het aanbieden van uw verkoop of inruilauto. Dit ding is waar het hele verhaal op is gebaseerd… De eerste indruk.

Gaat u maar bij u zelf na. Op het moment dat u veel geld gaat uitgeven, is het van belang dat het gehele plaatje klopt. Er worden zoveel auto’s aangeboden op de markt, het is dan ook zeer belangrijk om uzelf te onderscheiden van de vele aanbieders op de markt.

Voorbeeld

Wanneer u kunt kiezen voor een auto met een compleet gereinigd interieur. Of een vergelijkbare auto met koffievlekken in de bekleding en een smerig dashboard.

interieur reinigen waardevermeerdering verkoopwaarde

 

Maak goede foto’s!

Wanneer uw auto netjes en fris is, kunnen er foto’s gemaakt worden. De manier van foto’s maken is bijna net zo belangrijk als het poetsen vooraf. Op internet worden duizenden auto’s aangeboden. Wil jij je auto sneller verkopen dan een ander en beter opvallen tussen de rest van de advertenties? Maak dan een opvallende advertentie en zorg dat je auto er perfect bij staat. Zo kunt u het verschil maken!

Waarde inruil foto verkoopwaarde

 

 

Sneller verkopen zonder gedoe?

Op de hoofdpagina van besteinruilprijs.nl kun jij snel meerdere biedingen opvragen. Zo kan jij je auto verkopen zonder gedoe!

 

Categorieën: Auto verkopen