Ik wil mijn auto snel verkopen

Wil jij je auto snel verkopen maar weet je niet hoe? Bij besteinruilprijs.nl krijg je de beste tips & tricks om je auto binnen no time te verkopen. Sterker nog, met deze tips kan jij je auto binnen een dag verkopen.

Hoe verkoop ik mijn auto snel?

Voor we beginnen met het uitleggen hoe nij je auto snel verkoopt. Moet je je beseffen dat de concurrentie enorm is.

ik-wil-mijn-auto-verkopen-via-internet

Vroeger maakten je je auto klaar voor de verkoop, even netjes poetsen, matten uitkloppen en dan een te koop bordje op het raam. Maar tegenwoordig gebruikt iedereen het internet om hun auto nog sneller te verkopen.

Nou is het internet inderdaad een prachtig middel om je auto onder de aandacht te brengen voor potentiële kopers. Maar omdat er van de auto die jij gaat verkopen, nog een paar honderd advertentie’s zijn. Moet je wel een perfecte advertentie maken om het verschil te maken en je auto snel te verkopen.

 

Mijn auto snel verkopen via marktplaats

Zoals hierboven al beschreven is een perfecte advertentie van groot belang. Helemaal als jij je auto via marktplaats wil gaan verkopen.

Via marktplaats betaal je voor een advertentie. In de eerste paar uur staat de advertentie bovenaan. Maar omdat er zoveel mensen zijn die een nieuwe advertentie online zetten. Staat jouw advertentie in korte tijd al op de 2de pagina.

Juist in de tijd dat de auto op de eerste pagina staat, moet je al scoren met een prachtige advertentie.

Steek daarom genoeg tijd in je advertentie en raffel het niet af. De tijd die je in de advertentie steekt is zeer kostbaar.

 • Maak mooie strakke foto’s
 • Zorg dat je foto’s maakt in een rustige omgeving
 • Zorg dat de auto schoon is.
 • Poets desnoods de auto van binnen en buiten.
 • Zet elk positief detail op de foto. (accessoires, opties, ingevulde onderhoudsboekjes, facturen)

auto-poetsen

Kortom, trek er een paar uur voor uit om een mooie advertentie te maken. Zo zul je zien dat dit zich al snel weer uitbetaald in een snelle verkoop van jouw auto.

 

private-lease

Mijn auto snel verkopen via besteinruilprijs.nl

Op dit moment lees je een blog van besteinruilprijs.nl. Hierin leggen we uit hoe jij het verschil kan maken en je auto snel kan verkopen. Maar wil jij toch niet teveel tijd stoppen in een prachtige advertentie maken. Dan is er ook een mogelijkheid om biedingen op te vragen.

Via besteinruilprijs.nl vind je drie autobedrijven die op afstand een bieding doen. Je hoeft er dus niet de deur voor uit. Je hoeft geen prachtige strakke advertentie te maken en ook geen advertentiekosten te betalen. Je auto snel verkopen is dus geheel gratis.

Wij geven je de mogelijkheid om via onze website biedingen op te vragen. Dit kan je doen via de homepage. Je krijgt in de meeste gevallen een bieding binnen 24 uur en kunt je auto dus verkopen binnen een dag.

 

hoe-vraag-ik-een-bieding-op

Hoe vraag ik een bieding voor mijn auto op?

Via de homepage van onze pagina kun je bij 3 bedrijven een bieding opvragen.

 1. Je voerd je kenteken in
 2. Je voerd je kilometerstand in
 3. Je maakt een beschrijving van de staat van de auto
 4. Je drukt verzend de informatie.

Na het verzenden van de informatie die jij hebt ingestuurd gaan de autobedrijven met jouw auto aan de gang. Door het enorme netwerk dat ze hebben opgebouwd, hebben ze binnen no-time een aantal biedingen.

Aan de hand van deze biedingen laten ze jou weten voor hoeveel ze je auto kunnen inkopen. Ga je hiermee akkoord, dan maken zij alles netjes in orde.

 • De auto wordt ingekocht
 • De auto wordt gevrijwaard
 • De auto wordt uitbetaald

Wil jij hier direct mee beginnen. Dan kan dat via onderstaande link.

 

Categorieën: Auto verkopen