Contents

Autoschade herstellen

Onverzekerde autoschade herstellen? Dan wilt u de autoschade herstellen voor de laagste prijs. Maar waar vind u de laagste prijs?

Een autoschade kost al snel een paar honderd euro en omdat de reparatieprijzen per autoschade herstelbedrijf erg variëren is het goed om onderzoek te doen.

Gelukkig is het niet nodig om elk autoschade bedrijf te bezoeken. Tegenwoordig zijn er veel snellere oplossingen om op een snelle manier offertes te ontvangen.

 

AutoSchade vergelijken en snel repareren in de buurt

Tegenwoordig zijn er veel vergelijkingssite’s bijvoorbeeld Beslist.nl, kieskeuring.nl, pricewise.nl enzovoort.

Ook voor het opvragen van de beste prijs voor het repareren van uw autoschade is er een vergelijkingssite.

Deze site vraagt meerdere prijzen op bij schadeherstellers bij u in de buurt. U hoeft dus niet ver weg voor de beste prijs.

Autoschade vergelijken Gratis en vrijblijvend

De offertes die worden aangeboden zijn gegarandeerd scherpe offertes. dit komt doordat alle schade autoschade herstelbedrijven die mee doen, weten dat er een concurrerende offerte tegenover gezet word.

Dit betekend uiteraard niet dat u aan de scherpste offerte vast zit. Het is namelijk geheel vrijblijvend.

Wanneer uw gegevens zijn ingevuld kunt u binnen 24 uur reactie verwachten van meerdere schadeherstellers bij u in de buurt. U weet dus zeker dat u snel en netjes geholpen word.

Minimaal 4 jaar garantie

Wanneer u geld uit geeft wil u zekerheid hebben dat iets goed gebeurt. Uiteraard blijft het een feit dat waar mensen werken fouten gemaakt worden.

Gelukkig word er daarom gewerkt met een garantiesysteem. In dit garantiesysteem word er alleen gewerkt met herkende schadeherstellers. Daardoor krijgt u gegarandeerd minimaal 4 jaar garantie.

Voordelen op een rijtje:

 • Snel en makkelijk vergelijken
 • Er word gewerkt met 650+ schadeherstellers
 • U krijgt binnen 24 uur een aantal scherpe offertes
 • Offertes opvragen zijn gratis en vrijblijvend
 • Ze hebben een klant tevredenheid van 8,8
 • Ze komen als goedkoopste uit de test van de consumentenbond.
 • U krijgt minimaal 4 jaar garantie

 

Schadeauto verkopen

Graag van uw schadeauto af zonder gedoe met reparatie’s? U kunt ook een bieding opvragen via onze homepage. Hier ziet u een aantal manieren om uw auto binnen een dag te verkopen.

Schadeauto inruilen

Bent u van plan uw auto in te ruilen voor een nieuwe. Dan is het niet altijd slim om de schade te laten repareren. Om zeker te weten dat je de beste inruilprijs ontvangt zou je ook 2 biedingen op kunnen vragen bij de verkoper. Één bieding op uw auto zonder dat de schade gerepareerd word en een bieding waarin de autoverkoper er vanuit gaat dat de auto gerepareerd is. Daarnaast is het slim om een prijs op te vragen voor de schadereparatie. Leg dit naast elkaar en zie hoe je het meest voordelig uit komt.

Stelt u het volgende voorbeeld voor:

Inruilprijs incl. schade: €4000,-
Inruilprijs schadevrij: €4600,-
Verschil tussen inruil: €600,-
Prijs voor herstellen: €400,-

Winst bij schadevrij inruilen €200,-

Bovenstaand voorbeeld komt voordeliger uit wanneer u de schade laat repareren, maar dit is niet altijd het geval. Soms is het te duur om de auto vooraf te laten repareren en kunt u beter kiezen om de auto met schade in te ruilen.

Betere deal sluiten bij inruilen auto.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto en uw huidige auto in wil ruilen. Wil je uiteraard de beste deal. Het is daarom slim om het één en ander naast elkaar te zetten en te vergelijken. Hieronder vind u een aantal tips om de beste deal te realiseren.

 1. Vraag meerdere offerte’s op
 2. Onderhandel over hoeveel korting u krijgt zonder inruil.
 3. Vraag hoeveel u moet toe betalen inclusief inruil.
 4. Vraag extern een aantal biedingen op.
 5. Vergelijk de prijs inclusief schade en exclusief schade (zoals hierboven uitgelegd)
 6. Vraag of er voorraadauto’s met uw wensen beschikbaar zijn voor een betere prijs.