Verkoopwaarde en verkoopprijs.

Verkoopwaarde en verkoopprijs zijn twee totaal verschillende dingen. Wanneer u uw auto gaat verkopen wil u uiteraard de beste verkoopprijs. want hoe hoger de verkoopprijs, hoe meer geld u verdiend. Maar is uw auto die verkoopprijs ook waard? Er zijn een aantal vaste factoren die een bepaalde prijs bepalen. Zoals kilometerstand, bouwjaar en uitvoering. Op deze factoren heeft u geen invloed. Toch kan u zorgen meer opbrengt bij het inruilen of verkopen van uw auto.

Onderstaand drie beïnvloedbare factoren:

1: Schades
Een schade kan een grote invloed hebben op de verkoopwaarde en/of inruilwaarde. Het maakt veel uit op welke plek de schade zit. Wanneer de schade op een liggend deel. (bijv. het dak of de motorkap) zit. Kost de reparatie al gauw meer dan wanneer het op de zijkant van de auto zit. Een liggend gedeelte moet volledig gespoten worden. Terwijl bijv. een schamp op de voor of achterbumper met een spot-repair gerepareerd kan worden. dit is een goedkope oplossing, aangezien je dan maar een klein stukje hoeft te spuiten. Er zijn ook tools om zelf je schade te repareren. Wil jij dit ook? Bestel dan de herstel je auto als nieuw kit van Ard Klever. Hij is professioneel schadehersteller en leert je steenslag, schaafschade, parkeerschade en roest te herstellen. Daarnaast ontvang je de professionele materialen gewoon thuis.

Herstel je auto als nieuw kit!

2. onderhoud
Het onderhouden van uw auto is erg belangrijk. Bij taxatie word er in de onderhoudsboekjes gecontroleerd of de auto volledig onderhoud heeft gehad. Is dit het geval. Dan zou de kopende partij veel meer zekerheid hebben van zijn aankoop. Waardoor er al snel een hoger bedrag geboden word.

3. rooklucht
Rooklucht is erg moeilijk te verwijderen. Er zijn mogelijkheden om het te verminderen. zoals een ozonbehandeling (dit kost al gauw €100,- of meer). Maar de gehele rooklucht uit de bekleding verwijderen lukt nagenoeg nooit. Een roker zou naar een ozonbehandeling de rooklucht waarschijnlijk niet meer ruiken. Maar een niet-roker. Dan is de kans zeer groot dat hij veel minder bied, of zelfs afhaakt.

 

Waardevermeerdering van uw auto? Wat kunt u nou doen om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de verkoop van uw auto.

Een ding is van groot belang bij het aanbieden van uw verkoop/inruil auto. Dat ene ding is waar dit hele verhaal.op gebasseerd is.. De eerste indruk.

Gaat u maar bij u zelf na. Op het moment dat u veel geld gaat uitgeven. Is het van belang dat het gehele plaatje klopt. Er worden zoveel auto’s

aangeboden. Dat het belangrijk is om u te onderscheiden.

 

Voorbeeld

interieur reinigen waardevermeerdering verkoopwaarde

Wanneer u kunt kiezen  voor een auto met een compleet gereinigd interieur. Of een vergelijkbare auto met koffievlekken in de bekleding en een vies dashboard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak goede foto’s

Wanneer uw auto netjes en fris is. Kunnen er foto’s gemaakt worden. De manier van foto’s maken is bijna net zo belangrijk dan het poetsen vooraf. Op internet worden duizenden auto’s aangeboden. Om een opvallende advertentie te maken moet hij er perfect op staan. Zo kunt u het verschil maken!

Waarde inruil foto verkoopwaarde

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor uw gratis taxatie!