Contents

Auto verkopen binnen een dag

Jouw auto verkopen binnen een dag is tegenwoordig makkelijk te realiseren. Dit kun je doen door zelf aan de slag te gaan met een verkoopadvertentie. Maar dit kan natuurlijk ook veel sneller. Wil jij binnen een dag jouw auto verkopen. Lees dan hier hoe jij binnen een dag jouw auto verkoopt.

Welke voorbereiding moet jij treffen om te verkopen binnen en dag

Wil jij je auto snel verkopen voor een goede prijs. Dan moet je wat voorbereidingen treffen. Uiteraard willen we binnen 1 dag verkopen. Maar wanneer jij de juiste prijs wil ontvangen. Moeten er eerste wat voorbereidingen getroffen worden.

Ons doel is om de auto te verkopen binnen een dag, voor een aantrekkelijke prijs. Binnen een dag verkopen kan tegenwoordig erg makkelijk. Maar om de uiterste prijs eruit te halen moeten we wat goede voorbereidingen treffen voor we de auto aanbieden. Daarom zetten we wat goede tips op een rij. Zodat jij het uiterste eruit kan halen.

 1. Lees je goed in over de waarde van jouw auto.
 2. Zoek een paar bekende auto inkoop website’s (op onze homepage vind je 3 bekende inkopers)
 3. Beschrijf de auto zo duidelijk mogelijk.
 4. Maak professionele en duidelijke foto’s en voeg deze toe (hier vind je hoe je perfecte foto’s maakt)
 5. Zijn er mankementen aan jouw auto? Zorg dat de inkoper hier van op de hoogte is.

 

Waarom is een duidelijke beschrijving belangrijk?

Een goede beschrijving levert meer op. Helemaal als jij jouw auto wil verkopen binnen een dag. Ga maar bij jezelf na. Wanneer jij iets koopt wil je geen verrassingen achteraf. Bij een online inkoopservice is dat natuurlijk niet anders. Zij willen een duidelijke beschrijving. Dit is ook in jouw voordeel. Hoe duidelijker de beschrijving van de auto is. Des te meer vertrouwen krijg jij van de inkoper. Hoe mooi een auto ook is, aan elke auto die al de nodige kilometers heeft gemaakt. Is wel een manco te vinden. Wanneer jij de manco’s niet duidelijk vermeld. Zou een inkoper hier dus zelf rekening mee houden, door een veiligheidsmarge in te bouwen.

 

Een duidelijke omschrijving wekt vertrouwen

 

Binnen een dag verkopen? Dit moet jij benoemen in de omschrijving

Ga jij jouw auto verkopen binnen een dag? Dan wil jij ook geen gezeur achteraf. Daarom is het belangrijk om de zeker te weten dat de beschrijving klopt en dat de koper zonder verrassingen achteraf de auto in ontvangst kan nemen. Omdat jij wellicht geen idee hebt waar naar gekeken wordt, hebben wij wat mogelijke manco’s op een rij gezet. Tegelijkertijd willen wij ook geen negatief beeld scheppen. Daarom benoemen we alle voordelen ook duidelijk.

Deze mankementen moet jij zeker benoemen.

 • Exterieur (lak schade’s, Ruitschade’s, Stoeprand schade op de velg, kleurverschil in de lak, deuken)
 • Interieur (kapotte bekleding, beschadigd stuurwiel, Rooklucht, Hondenlucht)
 • Technisch (Versleten koppeling, Motorstoring, Lekke koppakking, lekke uitlaat, lekkage)

Deze voordelen moet jij zeker benoemen.

 • Wanneer heeft de auto zijn laatste onderhoudsbeurt gehad?
 • Is de distributieriem kort geleden vervangen.
 • Staat van de banden, hoeveel profiel is er nog aanwezig?
 • Is er kort geleden een grote reparatie geweest, benoem dit dan zeker.
 • Tot wanneer heeft de auto apk

Deze extra’s moet jij zeker benoemen

 • Hoeveel sleutels zijn er aanwezig
 • Is het onderhoudsboekje aanwezig
 • Zijn er nog reparatiefacturen aanwezig
 • Zijn er in jouw ogen nog extra’s die van belang zijn. Benoem deze dan ook.

Kortom, zijn er kort geleden grote kosten gemaakt. Dan betekend dit, dat de koper deze kosten op korte termijn niet meer krijgt. Dit heeft dus zeker waarde en moet daarom ook benoemd. worden in de beschrijving.

auto verkopen binnen een dag

Voordeel van een nieuwe apk

Ga jij jouw auto verkopen binnen een dag, dan heb jij wellicht geen tijd om de auto vooraf te laten keuren. Toch is een nieuwe apk belangrijk voor de verkoop van jouw auto. Een nieuwe apk geeft vertrouwen. Zeker bij oudere auto’s is het van belang dat er een nieuwe apk aanwezig is. Door een nieuwe apk weten mensen dat ze het komende jaar weinig kans hebben op extra kosten. Waardoor ze sneller geneigd zijn meer geld te bieden.

Uiteraard kun jij zelf kiezen wat verstandig is. Wanneer de kosten te hoog worden en jij het gevoel hebt dat het niet relevant is. Kun je wellicht eerst een bieding opvragen zonder apk en daarna kijken of het verstandig is hem als nog te laten keuren.

Verkoop beter en sneller met een onderhoudsgeschiedenis.

Wanneer jij een goede onderhoudsgeschiedenis van jouw auto hebt. Is het zeker van belang deze te laten zien wanneer jij je auto binnen en dag wil verkopen. Uit de onderhoudsgeschiedenis kan de koper informatie halen die van belang is bij de taxatie van jouw auto. Heeft de auto netjes regulier onderhoud gehad, dan zou dit zeker meewegen in de bieding die word gedaan. Heb jij geen onderhoudsboekje meer, maar heb jij nog wel wel de facturen van de reparaties en onderhoud. Voeg deze dan toe.

Waar verkoop ik mijn auto binnen een dag?

Ga jij je auto verkopen binnen een dag? Dan is het handig om meerdere biedingen op te vragen. Zo kun je vergelijken en hem verkopen aan de beste bieder. Met de tips die jij uit dit artikel hebt gehaald moet jij jouw auto binnen een dag kunnen verkopen. Wil jij beginnen met aanbieden en de biedingen vergelijken. Dan kun jij onderstaande beginnen met het aanbieden van jouw auto bij onderstaande inkopers.