Auto verkopen zonder gezeur, 5 gratis manieren om te verkopen

Snel jouw auto verkopen zonder gezeur is niet altijd makkelijk. Het aanbod is enorm, waardoor het soms erg lang kan duren voordat je een serieuze klant voor je auto hebt. Veel belletjes en mailtjes zijn niet serieus en relevant.

Uiteraard zijn er veel meer manieren dan adverteren via marktplaats. Hoewel Marktplaats een krachtig platform is om te adverteren, kost het adverteren van een auto via Marktplaats geld. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk geld verdienen aan de verkoop van jouw auto en daarom moet je de kosten voor het adverteren zo laag mogelijk houden.

Om die reden hebben wij 8 gratis manieren om je auto snel te verkopen op een rij gezet. Zijn er veel meer gratis manieren om

Gratis adverteren via facebook

Jouw auto adverteren via facebook is een erg goede manier om jouw auto te verkopen. Adverteren via facebook kan op meerdere manieren. Maar wil jij jouw auto gratis adverteren via Facebook. Dan leggen wij hier de meest effectieve manier uit.

 

Meld je aan bij auto verkoopgroepen

Op facebook vind je inmiddels bijna 50 Auto verkoop groepen. Door je bij alle autoverkoopgroepen op facebook aan te melden vergroot je de kans om je auto zo snel mogelijk te verkopen. Je kan dan namelijk in advertentie maken en de advertentie vervolgens in alle groepen plaatsen.

Het grote voordeel van deze groepen is dat je direct de juiste doelgroep te pakken hebt. Mensen die een auto zoeken. Zorg daarom voor een nette en verzorgde advertentie. Zodat de advertentie opvalt. Zo kan jij je auto verkopen zonder gezeur. Wanneer jij namelijk maar halve informatie geeft. Blijf jij vragen krijgen.

Wil jij de kans op een goede verkoop van jouw auto vergroten? Maak dan een nette en overzichtelijke advertentie.

Ook besteinruilprijs.nl heeft een eigen verkoopgroep. Meld je hierop aan als jij je auto wil adverteren en op de hoogte wil blijven van onze blog.

Verkoop je auto aan autobedrijven

Je auto verkopen aan een autobedrijf Kan een zeer goede manier zijn om jouw auto te verkopen. Door de aangetrokken economie hebben veel autobedrijven een te kort aan verkoopauto’s. Door met jou auto bij verschillende autobedrijven langs te gaan, kan je een goede prijs voor jouw auto krijgen. Wellicht word er niet overal goed geboden. Maar door het op juiste manier aan te pakken, kan jij je auto verkopen zonder gezeur voor een goede prijs.

 1. Rij met je auto naar verschillende autobedrijven. Dit kunnen merkdealers of universele garage’s zijn.
 2. Zorg dat je alle history en informatie van je auto bij de hand hebt. (denk aan het onderhoudsboekje en facturen)
 3. Vraag bij minimaal 4 autobedrijven een bieding op.
 4. Geef aan dat je over het bod na gaat denken en vraag de volgende bieding op.
 5. Bel vervolgens de 3 autobedrijven die de laagste biedingen hebben gedaan en geef aan dat je een een hogere bieding hebt ontvangen.
 6. Wanneer het gebelde autobedrijf jouw auto graag wil kopen. Gaan ze overbieden. Waardoor de prijs voor jouw auto steeds hoger wordt.
 7. Doe dit tot je de prijs hebt die je wil ontvangen.
 8. Ga naar het autobedrijf die de hoogste prijs bied en laat jouw auto daar vrijwaren en uitbetalen.

 

Auto verkopen zonder gezeur

Auto verkopen op de ouderwetse manier

Als particulier wil je vaak je auto verkopen zonder er al te veel moeite voor te doen. Daarom maken we standaard een advertentie en zetten we de auto op internet.

pick up the phone and start dialing!

Maar wanneer jij een beetje een vlotte babbel hebt is verkopen op de ouderwetse manier veel leuker. Daarnaast is het nog gratis ook. Je hoeft geen advertentiekosten te betalen. Dus dat scheelt alweer een paar tientjes.

Maar hoe pak je dit nou op een slimme manier aan. Volg de volgende stappen boor een succesvolle belsessie.

 1. Maak een lijst met mensen die wellicht geïnteresseerd zouden zijn in jouw auto.
 2. Schrijf voor jezelf op waarom het voor diegene interessant is om jouw auto te kopen.
 3. Bel ze op en geef aan dat je bezig bent om jouw auto te verkopen en dat zij de eeste zijn waar je aan dacht.
 4. Vraag of ze het interessant zouden vinden om het er eens over te hebben.
 5. Geven ze aan het interessant te vinden, maak dan een afspraak. Willen ze er over nadenken, bel ze dan over 2 dagen weer.

 

 

Verkoop je auto zonder gezeur binnen een dag via internet.

Wil jij wat minder moeite doen en je auto wel snel verkopen zonder gezeur. Dat kan gelukkig ook. Tegenwoordig zijn er een tal van website’s die jouw auto binnen een dag opkopen.

 

Maak een mooie prijskaart

Auto verkopen zonder advertentie’s? Maak een mooie prijskaart en plak de prijskaart achter het raam. Vermeld op de prijskaart alle interessante informatie die jouw klant wil weten. Vermeld daarnaast duidelijk je contactgegevens, zodat de geïntereseerde snel contact met jou op kan nemen.